Черговий раунд переговорів України з РФ відбудеться у Стамбулі

1644 0
Переговори почнуться у вівторок, 29 березня.
Переговори України з Росією/фото з відкритих джерел

Переговори України з Росією/фото з відкритих джерел

Черговий раунд переговорів між Україною і російською федерацією відбудеться 28-30 березня в Туреччині. Про це повідомив голова парламентської фракції «Слуга народу», член делегації Давид Арахамія.

За його словами, таке рішення прийняли учора, 27 березня.

«На черговому раунді перемовин по відео було прийнято рішення провести наступний живий раунд двома делегаціями в Туреччині 28-30 березня», – каже Давид Арахамія.

Читайте також: «Якщо переговори з Путіним зазнають невдачі, це свідчитиме про третю світову», – Зеленський

За даними УП, українська і російська делегації з‘їжджаються до Стамбула. Переговори почнуться завтра – у вівторок, 29 березня. Попередньо вони триватимуть два дні, але делегації можуть залишитися ще на день-два за потреби. 

Нагадаємо, що 28 лютого відбувся перший раунд переговорів між Україною та Росією. 3 березня був другий раунд переговорів між Україною та Росією, а третій 7 березня. Четвертий раунд переговорів відбувся у форматі відеоконференції 14 березня. Ключове питання перемовин – негайне припинення вогню та відведення військ із території України. Попередньо радник голови Офісу президента Михайло Подоляк зазначав, що позиція України на перемовинах залишається незмінною: мир, припинення вогню, негайне відведення військ і гарантії безпеки.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!