«Дайте нам зброю і ми самі закриємо небо над Україною», – Данілов

1758 0
Від цього залежить, чи буде Росія далі вбивати наших дітей, жінок, батьків і літніх людей.
Фото: defence-ua.com

Фото: defence-ua.com

Якщо НАТО не хоче або неспроможне закрити небо над Україною, то нехай дасть зброю, бойові літаки і Україна закриє його сама. Про це заявив секретар Ради нацбезпеки та оборони Олексій Данілов, звертаючись до західних партнерів.

«Ми вдячні всім за кожний патрон, голос на захист нашої держави та кожне слово в нашу підтримку. Але саме зараз ми потребуємо максимально швидкої та практичної допомоги, від надання якої залежить українська перемога і не програш Заходу, це питання захисту українського неба – передача бойової авіації і засобів протиповітряної оборони», – каже Олексій Данілов.

Читайте також: США дали «зелене світло» країнам НАТО на постачання винищувачів Україні

За його словами, від цього залежить, чи буде Росія далі вбивати наших дітей, жінок, батьків і літніх людей.

«Якщо НАТО не хоче або неспроможне «закрити небо» над Україною, ми закриємо його самі, дайте нам зброю, якщо ваша зброя лежить у чохлах», – зазначив він.

Нагадаємо, що Президент України Володимир Зеленський закликав президента РФ Володимира Путіна до діалогу, наголосивши, що Україна готова говорити та шукати компроміси, але не готова капітулювати.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!