Політична реклама

Дітям покажуть яскраві львівські історії

1627 0
З 7 червня дитячий клуб «Лис Микита» організовує виставку-продаж картин «Маленькі Львівські Історії». Ця підбірка – понад 30 картин таких художників, як Аліса Грейс, Тарас Кеб та Надьожна Кушнір, які будуть особливо цікавими для дітей, оскільки всі роботи надзвичайно яскраві.

«Маленькі Львівські Історії» – це виставка художніх робіт спрямована на розвиток естетичного задоволення у дітей. Батьки мають чудову нагоду познайомити своїх малят із світом іллюстрацій та картин, адже усі представлені роботи яскраві-кольорові з безліччю деталей, які цікаво розглядати та обговорювати. Крім того, дорослі і маленькі відвідувачі знайдуть в представлених картинах елементи міста Львова, виконані у казковому стилі", – анонсують організатори.  

"Кожній людині сняться кольорові сни та казки, але якшо у Львові подивитися навколо, то ми побачимо цю казку навколо себе. Адже нас оточують мальовничі гарні будиночки та цікаві люди. Саме вони і надихнули мене на невеличку серію ілюстрацій "Маленькі Львівські історії", – розповідає одна з учасниць виставки Аліса Грейс.

Виставка триватиме з 7 по 28 червня на вул. Братів Рогатинців, 18 (2-гий поверх). Години відвідування: понеділок– неділя, з 12:00 до 20:00.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!