Київ

У Києві відбулась виставка робіт ізраїльських та українських ілюстраторів

737 0
На виставці представлені роботи шести ізраїльських та шести українських ілюстраторів дитячих книжок.

Вихідними завдяки ініціативі посольства Ізраїлю в Україні у Києві відкрилася виставка під назвою «В оці шторму». Про це розповідає JewishNews.

Виставка, яка є частиною відомого книжкового ярмарку «Книжковий Арсенал», який щорічно проходить у центрі Києва, продемонструвала художні таланти шести ізраїльських та шести українських ілюстраторів дитячих книжок.

Основний меседж виставки був ясним: дитячі книжки є притулком, надійним притулком серед шторму для багатьох дітей як в Ізраїлі, так і в Україні. У часи невизначеності та лиха ці книжки дарують розраду та комфорт, супроводжуючи дітей у їхній подорожі у складні часи, навіть у моменти тривоги. Експозиція передала глибоке послання стійкості та солідарності.

Відкриття виставки очолив заступниця посла Ізраїлю Лірон Фінкельштейн, який наголосив на важливості виховання творчого духу дітей та сприяння культурному обміну між Ізраїлем та Україною.

Співпраця між ізраїльськими та українськими ілюстраторами продемонструвала силу мистецтва долати кордони та об’єднувати людей через розповідь і уяву.

Нагадаємо, у Музей історії Києва відкрилася виставка «Маріуполь. Фільтрація #НаЖиво» про фільтраційні заходи у тимчасово окупованому місті. 

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!