Для користувачів «Львівобленерго» запрацював новий онлайн-сервіс. Інструкція

15987 2
У «Персональному кабінеті» можна в режимі онлайн подати показники електролічильників, дізнатись про нарахування за світло, роздрукувати квитанції, подати запит та переглянути історію запитів, тощо.
фото: puneinstitute.org

фото: puneinstitute.org

Новий онлайн-сервіс «Персональний кабінет» для споживачів ПАТ «Львівобленерго» запрацював в лютому 2017 року за адресою: https://info.loe.lviv.ua.

Зареєструвавшись на сайті як користувач сервісу, охочі отримують свою особисту сторінку, інакше кажучи «Персональний кабінет клієнта». До свого цього розділу можна додати декілька своїх помешкань та фірм (тобто кілька особових рахунків приватних помешкань, кілька договорів з електропостачання на юридичних осіб).

Сервіс зручний, зокрема, для юридичних споживачів – тепер не потрібно буде їхати з документацією у відділення електропостачання та витрачати час на подачу Акту про спожиту електроенергію.

Читайт також: Львів’янам пропонують по-новому подавати показники світла. Інструкція

Для того, аби створити «Персональний кабінет», потрібно:

1. Заповнити всі поля у пункті меню «Реєстрація».

2. Врахувати, що пароль повинен мати не менше шести символів, містити цифри і хоча б одну велику та маленьку літери (латинкою). 

3. Ознайомитися з умовами користування «Персональним кабінетом» та поставити «галочку» навпроти пункту «Я приймаю умови користування».

4. Клікнути на кнопку «Зареєструватись».

5. На вказаний e-mail отримаєте лист, після чого потрібно перейти за посиланням, вкладеним у листі.

6. Ввести свій логін та пароль, аби додати споживачів на свою сторінку «Персонального кабінету».                            

Онлайн-платформа розрахована на використання як зі стаціонарних ПК, так і зі смартфонів та планшетів. «Якщо ви були користувачем розділу «Мій дім» на веб-сайті ПАТ «Львівобленерго» – ваші дані автоматично завантажені в «Персональний кабінет», просто за потреби оновіть свій пароль, а ваш Особовий рахунок вже доданий до Вашого «Персонального кабінету», – повідомляють у «Львівобленерго».


Читайте також:
1 Березня, 2017 09:12
Твоє Місто Юліє, йдеться про "Львівобленерго". Дякуємо, що помітили неточність)
28 Лютого, 2017 23:03
Юля "Особовий рахунок вже доданий до Вашого «Персонального кабінету», – повідомляють у «Львівтеплоенерго»"...
ЛьвівТЕПЛОенерго?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!