У Києві відкриють фотовиставку, присвячену загиблим «азовцям»

1149 0
Захід матиме назву «Полк «Азов» – янголи Маріуполя».
Українські бійці на заводі "Азовсталь"/Фото: Дмитро Козацький

Українські бійці на заводі "Азовсталь"/Фото: Дмитро Козацький

14 жовтня у Києві відкриється фотовиставка, присвячена полеглим захисникам Маріуполя, організована родинами героїв. Про це повідомляють у Асоціації родин захисників «Азовсталі». 

«14 жовтня наша держава вчергове відзначатиме День захисників і захисниць України, і надважливо у цей день згадати про тих героїв, які віддали за нашу країну найдорожче – свої життя. Візит кожного з нас на цей захід – найменше, чим ми можемо підтримати родини захисників Маріуполя», – пояснюють там. 

Читайте також: У Генштабі назвали нові втрати російських вояк у війні проти України 

Захід матиме назву «Полк «Азов» – янголи Маріуполя», він розпочнеться об 11:00 і триватиме до 18:00 на Софійській площі.

Під час повітряної тривоги виставка не функціонуватиме.Відвідувачі зможуть перечекати небезпеку у найближчому укритті – станції метро «Золоті ворота».

Нагадаємо, Tvoemisto.tv розпочало серію публікацій із родинами захисників Маріуполя та «Азовсталі». Перша розмова була із пані Іриною, мамою звільненого з полону воїна. Повне інтерв’ю можете прочитати за посиланням.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!