Фото дня. У Стрийському парку поселилась пара чорних лебедів

4664 0
Наступного року птахи мають зимувати у Стрийському парку в належних умовах.
Фото: Стрийський парк / Facebook

Фото: Стрийський парк / Facebook

У озеро Стрийського парку після зимівлі випустили чотирьох лебедів — пару білих та пару чорних. Про це адміністрація парку повідомила на сторінці у Facebook.

Читайте також: У Стрийському парку з'явилася плаваюча клумба

Білих лебедів, які з листопада минулого року перебували на зимівлі у парку «Знесіння» в «Домівці врятованих тварин», випустили на озеро сьогодні, 22 березня. Пару чорних лебедів місту подарував доброчинець.

«Озеро умовно поділили на дві частини: в одній перебувають білі, в іншій — чорні лебеді. Потрібен деякий час, аби вони звикли один до одного, після чого бар’єр посередині озера демонтують», — каже керівниця Стрийського парку Олена Мазурик.

Читайте також: У Стрийському парку відновили підсвітку фонтану. Фото

За її словами, наступного року птахів планують не віддавати на зимівлю, а створити зручні умови, аби лебеді могли залишитися на зиму в Стрийському парку.

Львів’ян, які гуляють у парку з домашніми тваринами, закликають бути пильними та тримати собак на повідках.

Фото прес-служби ЛМР


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!