У Львові планують встановити додаткове освітлення у Стрийському парку

1043 0
Львів'яни скаржаться на недостатнє освітлення частини парку.
Фото: Maksym Venherak

Фото: Maksym Venherak

Ремонт нововстановленого світлодіодного освітлення вздовж алеї від вул. Самчука до вул. Козельницької проведуть до 6 жовтня 2023 року. Про це повідомили на «Гарячій лінії Львова».

Львів'яни скаржаться, що не працюють багато ліхтарів вздовж алей в Стрийському парку починаючи з входу з вул. У. Самчука, вздовж фонтану Івасик-Телесик, пам'ятника «110 Річчя Українському Футболу» і до вул. Козельницької.

«Прохання провести ревізію, відремонтувати або замінити. Також бракує освітлення від пам'ятника «110 Річчя Українському Футболу» до входу з вул. Сахарова і до входу з вул. Героїв Майдану», – зазначив Максим Венхерак.

Читайте також: У Львові запрацював оновлений фонтан у Стрийському парку

У відоповідь на скаргу зазначили, що у ЛМКП «Львівсвітло» погоджуються, що дійсно бракує освітлення, а саме відсутня мережа та опори, до вул. Сахарова та всторону вул. Героїв Майдану. Однак коштів на встановлення там освітлення в бюджеті Львівської МТГ на 2023 рік не передбачено у зв'язку з обмеженим фінансуванням.

Нагадаємо, що у Стрийському парку встановили колекцію сучасних скульптур, яка формує новий «Скульптурний маршрут». Впродовж року відвідувачі парку зможуть насолоджуватися красою природи в поєднанні з творчістю українських та закордонних митців.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!