Хакери з Anonymous зламали сервери росавіації

98684 0
З ладу вийшла мережа, стерлися всі документи, пошта, файли на серверах.
Фото: depositphotos.com

Фото: depositphotos.com

Міжнародне хакерське угруповання Anonymous зламало сервери управління цивільної авіації Росії, йдеться на їхній сторінці у Twitter.

Читайте також: Хакери Аnonymous зламали базу даних центробанку Росії та сайти французьких компаній

«Потужна кібератака на сервери управління цивільної авіації Росії: немає більше даних і резервного копіювання», – йдеться у повідомленні.

З ладу вийшла мережа, стерлися всі документи, пошта, файли на серверах. Загалом йдеться про приблизно 65 терабайтів даних, також втрачені всі електронні листи за півтора року.

Читайте також: Хакери Anonymous дали 48 годин західним компаніям, щоб вони залишили ринок РФ

Нагадаємо, що раніше хакери Anonymous зламали Центробанк РФ і «злили» дані до мережі. Йдеться про 28 Гб даних. 21 березня стало відомо, що Anonymous пригрозили зламати 40 компаній, які продовжують співпрацювати з РФ. Ця група хакерів робить регулярні кібератаки з початку повномасштабного російського вторгнення в Україну.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!