Інспекція ДАБК у Львові знову оштрафувала фірму, що зруйнувала мозаїку магазину «Океан»

2938 0
Цього разу – за незаконну прибудову на вул. Зеленій.
Зображення: ЛУН

Зображення: ЛУН

Інспекція державної архітектурно-будівельної інспекції у Львові оштрафувала ТОВ «Компанія ріел-естейт груп» за самовільне будівництво прибудови до житлового комплексу на вулиці Зелена, 184. Про це повідомляють «Наші гроші. Львів» з посиланням на ухвалу Львівського окружного адмінсуду.

Сума штрафу становить 777 тис. грн. Також фірма отримала припис про усунення порушень.

Як розповів в.о. начальника Інспекції ДАБК Теодозій Денисяк, під час перевірки виявили, що компанія проводить реконструкцію вже збудованого будинку без отримання дозвільних документів: містобудівних умов та обмежень і дозволу на виконання будівельних робіт. Ідеться про добудову одноповерхової будівлі до житлового комплексу.

Читайте також: Суд зобов'язав знести недобудовану 5-поверхівку на вулиці Судовій у Львові

Проте ТОВ «Компанія ріел-естейт груп» звернулось до суду з оскарженням рішення інспекції ДАБК, але не сплатило судовий збір, тож справа наразі не розглядається.

Теодозій Денисяк також зазначив, що припис, за яким забудовник зобов’язаний усунути порушення, виданий на два місяці – до 17 березня. Відтак відбудеться повторна перевірка. Якщо ж порушення не будуть усунені, інспекція вимагатиме знести прибудову.

Нагадаємо, ТОВ «Компанія ріел-естейт груп» зареєстроване у Львові та належить Наталії та Володимиру Шведам. Кілька разів компанію штрафували за нищення кам’яниць на площі Ринок та мозаїки магазину «Океан» на вулиці Володимира Великого. Також компанії належить приміщення клубу «Ерос» на площі Ринок у Львові, навколо якого нещодавно розгорівся скандал.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!