Із листопада 250 відділень «Укрпошти» почнуть працювати без вихідних

1854 0
Сім днів на тиждень працюватимуть найзавантаженіші відділення підприємства.
фото: dzerkalo.media

фото: dzerkalo.media

Із ‪1 листопада найзавантаженіші відділення «Укрпошти» починають працювати без вихідних. Йдеться про 250 відділень по Україні. Про це повідомляє генеральний директор підприємства Ігор Смілянський.

«Сьогодні п’ятниця. Це означає, що вже завтра більшість із вас матимуть вихідні і будуть відпочивати. А Укрпошта – ні. Попереду «високий сезон» і ми готуємося до нього заздалегідь – удосконалюємо операційні процеси і стаємо ще зручнішими для клієнтів», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Укрпошта більше не продаватиме лотереї

Водночас Смілянський каже, що працівники матимуть час «на поїсти» та перепочити – замінюючи один одного, вони позмінно відлучаються на обідню перерву, але при цьому відділення пошти не закриватимуться і продовжуватиме обслуговувати клієнтів.

Додамо, що у 2017 році «Укрпошта» подовжила час роботи відділень в обласних центрах ‪до 21:00 та скасували обідні перерви. У 2019 році запровадила «Щасливі години для платежів», розподіливши навантаження на працівників та розділивши клієнтські потоки.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!