На правах реклами

Доступні ціни та спеціальні умови. Яке житло пропонує РІЕЛ у Львові

2404 0
КН РІЕЛ від початку війни здала в експлуатацію вже третій об’єкт у Львові – в ЖК «Шенген».

Від початку повномасштабного російського вторгнення Корпорація Нерухомості РІЕЛ активно долучилася до благодійного напрямку: допомагала військовим, надавала прихисток переселенцям, сприяла укріпленню оборони Києва та Львова. Водночас не забуваючи і про свої прямі зобов’язання – будівництво житла. Як тільки це стало можливим, корпорація відновила будівництво усіх об’єктів в Києві та у Львові. І вже три об’єкти отримали сертифікати про готовність до експлуатації, серед них – третій будинок ЖК «Шенген».

ЖК «Шенген»

«Попри агресію росії, економіка України має працювати, а українці повинні мати можливість заробляти, годувати сім’ї, сплачувати податки та отримати своє житло, в яке вони інвестували. Тому вже в березні ми прийняли принципове рішення про відновлення діяльності у Львові, а згодом  в столиці. І вже маємо з того результати – сотні квартир, які люди отримають у зданих будинках», – розповів генеральний директор КН РІЕЛ Ростислав Мельник.  

Будувати під час війни непросто – порушені логістичні зв’язки, бракує працівників, але у компанії кажуть, що впораються і все добудують, адже розуміють, наскільки гострою сьогодні є потреба в житлі. Більше того, РІЕЛ намагається робити доступнішим придбання нерухомості та пропонує спеціальні умови.

«Протягом усього липня у нас діє акція на придбання нерухомості на виплат і з першим внеском від 10% без здорожчання. А ще є спеціальні пропозиції для наших захисників, медиків і внутрішньо переміщених осіб»,наголошують у відділі продажу РІЕЛ

Усього в «Шенгені» п’ять черг будівництва. Тут заплановано звести будинки комфорт-класу різної поверховості на понад тисячу квартир. Їх будують за цегляною технологією, вони мають автономне опалення. Також у комплексі передбачені «двір без автомобілів», свій торговельний центр, багато зелені й квітів. І хоча квартир залишилося не так вже і багато, можна ще встигнути обрати свій найкращий варіант на маркетплейсі КН РІЕЛ.

ЖК Dolce Vita

Окрім власних об’єктів, в РІЕЛ ще до війни взялися рятувати інвесторів іншого забудовника, який збанкрутував, а в людей вже не було шансів отримати житло. Так, компанія увела в експлуатацію першу чергу ЖК «Dolce Vita».

 
Фото надали у корпорації РІЕЛ

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!