В Києві скасували «Книжковий арсенал»-2022

1043 0
Він відбудеться після перемоги України у війні.
Фото: Книжковий арсенал

Фото: Книжковий арсенал

Цього року міжнародний фестиваль «Книжковий Арсенал» в Києві, який мав бути у травні, не відбудеться. Про це повідомляють на сайті фестивалю. 

«З моменту повномасштабного вторгнення в Україну з боку Росії пройшло півтора місяці, і сьогодні ми змушені повідомити, що команда Мистецького арсеналу прийняла очевидне, однак важке рішення: Міжнародний фестиваль «Книжковий Арсенал» у травні 2022 не відбудеться. Український народ мужньо боронить країну, дає відсіч ворогу на різних фронтах, і ми всі розуміємо – для остаточної перемоги нам ще потрібен час».

Черговий «Книжковий Арсенал» буде проведено після перемоги України.  

Зазначимо, що востаннє фестиваль проводили у червні 2021 року. Це був перший «Книжковий Арсенал» за два роки, оскільки у 2020-му захід скасували через пандемію коронавірусу.

 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!