На правах реклами

Куди інвестувати у 2018 році у Львові

4911 1
За словами експертів напрямок інвестицій залежить від суми, яку ви готові інвестувати. Щоб примножити вкладені кошти, потрібно також вміти розбиратись у ризиках та вмінні точно спрогнозувати терміни і розмір прибутку. Засновник компанії Holod & Partners (Холод і Партери) Андрій Холод розповідає, де найбільш безпечніше тримати свої збереження та у якому вигляді.
Фото ілюстративне

Фото ілюстративне

Cьогодні всіх цікавить це питання, причина цього –  нестабільна економічна ситуація в країні. Кожен інвестор прагне нижчих ризиків та вищих девідендів. Я рекомендую інвестувати та заробляти на нерухомості та землі – зараз найкращий час для цього.

Андрій Холод, Holod & Partners 

Чому варто інвестувати у нерухомість у Львові? 

Нерухомість є однією з найбільш надійних і вигідних інвестицій у світі. Ринок Львова зараз з моєї точки зору є найбільш цікавим, надійним і перспективним в Україні. Близькість до кордону з ЄС, туризм, національно-патріотичні моменти роблять його таким. Як підтвердження моїх слів, є  активність будівництва починаючи з 2014 року і кількість залучення інвестицій з інших регіонів України і з за кордону.

Щоб мудро інвестувати в нерухомість потрібен експерт? 

Потрібне знання ринку, аналіз надійності та репутації забудовників, знання деяких тонких, але дуже важливих нюансів, які суттєво впливають на терміни реалізації і ціну, аналіз ризиків, думати довгостроковими перспективами. 

Як саме можна інвестувати в нерухомості?

Є декілька найбільш перспективних напрямків: 

-інвестиції з подальшою здачею в оренду житлових квартир;

- інвестиції в комерційну нерухомість;

-інвестиції на стадії будівництва з подальшим перепродажем ближче до готовності будинку.

Усі ці вкладення є привабливими для інвестора з фінансової точки зору. І на даному етапі функціонування ринку нерухомості у Львові є найбільш надійними і вигідними.

Інвестори з якими я працюю, інколи купують цілими під’їздами та секціями, проте, непоганий прибуток можна отримати і від 1-2-х вдало куплених квартир.

Якщо я уже власник нерухомості – яким чином вона зможе приносити мені прибуток уже завтра? 

Якщо завтра, то це здача в довгострокову оренду або суборенду залежно від локації. Але з точки зору терміну окупності і прибутковості є інші більш цікаві варіанти.

Як поетапно проходить процес інвестування в нерухомість?

Перш за все – це аналітика об'єкту і перспективності даної інвестиції, далі ми укладаємо договір – я беру на себе повну відповідальність за терміни реалізації і прибутковість, надаю юридичні консультації та підключаю всі свої вміння, досвід, знання і зв'язки для отримання бажаного результату. 

Ви можете зателефонувати до нас у офіс та домовитись про зустріч – ми знаходимось на проспекті Чорновола 67 кабінет 320

Тел.. +38098 812 17 39

https://www.facebook.com/holodpartners/?ref=bookmarks

e-mail: [email protected]

Довідка: 

Андрій Холод – засновник компанії Holod & Partners. Який має 10 років досвіду  в інвестуванні та реалізації об'єктів нерухомості в Україні і за кордоном.



Читайте також:
27 Лютого, 2018 20:26
Андрій Тобто крутий "експерт" радить інвестувати в квартиру у Львові, яка буде в 2 рази дешевшою за 1-2 роки. Рівень "експерта" просто вражає, як і видання. Перепрошую, але далі першого абзацу не варто читати бо "еГсперт" явно з купленим дипломом.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!