КУДИ ПІТИ НА ВИХІДНІ У ЛЬВОВІ: TVOEMISTO.TV РЕКОМЕНДУЄ

3282 1
На вихідні у Львові завжди багато цікавих подій. Цього тижня у нашому місті святкуватимуть Івана Купала, гратимуть в американський футбол. Дітей запрошують у інтерактивний ігровий простір, а дорослих – у ботанічний сад – дивитись як цвіте лілійник. Tvoemisto.tv рекомендує вам найцікавіші заходи вихідних 5-6 липня у Львові, які не можна пропустити.

Вдень у суботуо 16:00 львівян запрошують у Парк культури ім. Б. Хмельницького на спорт для справжніх чоловіків. На стадіоні “Юність” “Леви” виступлять проти “Лісорубів”. На вас чекає справжній американський футбол із силовою боротьбою та протистояннями.

А вже ввечері 5 липня, у парку «Погулянка» святкуватимуть Купала. У програмі свята ігри, забави, плетіння вінків та запуск їх на воду, стрибки через багаття, вогняне шоу на плавучій сцені, а також кіно під зоряним небом. Розпочнеться свято забавами і змаганнями та плетінням вінків. Родзинкою свята стане вогняна феєрія на плавучій сцені та кінозал просто неба. Програма

У неділю, 6 липня, у Львівському ботанічному саду, що на вул. Кирила і Мефодія, 4, з 14:00 до 18:00 можна буде оглянути найбільшу колекцію лілійникав Україні. Тут є аж 140 сортів цієї рослини. Зокрема, на 14:00 запланована екскурсія про лілійники, а о 15:00 - екскурсія дендропарком.

Також у неділю, 6 липня, у Львові в Музеї ідей, що на вул. Валовій,18а, відбудеться незвичний модний показ, кіноперегляд та гаражний розпродаж. Вісім місяців у нашому місті функціонують контейнери для одягу. Знаєте, які незвичайні і цікаві речі там трапляються? Ми назбирали аж на цілий модний показ! Незвичний, ексклюзивний та цікавий одяг продемонструють мешканці, волонтери та друзі «Оселі». Так ми клаптик за клаптиком створимо єдиний печворк", – анонсують організатори. Деталі тут

Для дітей та й, зрештою, всіх, кому цікаво побавитись у нові медіа в Палаці мистецтв триває унікальна інтерактивна виставка. Тут можна малювати світлом – кожен твій рух матиме свою форму, колір, розмір, звук; відбути фактури – як тільки ти доторкнешся до справжньої води, кори, каміння, моху, трави, водяної пари та інших природних матеріалів, відразу відповідне природне явище, процес чи елемент (вода-дощ, пара-туман, кора-дерево), з’явиться на екрані; насолодитись звуком – перед тобою кольорові майданчики, але насправді це – клавіші великого інструменту, отже – кожен твій крок має звук, створи свою музику. А ще – різнокольоровий лабіринт та чудова добірка польської анімації.

Фото: Afisha Lviv

Виставка триває з 4 липня по 31 серпня. З вівторка до п’ятниці з 13:00 19:00, а у суботу та неділю з 11:00 до 18:00. Вихідний – понеділок. У культурно-мистецькому центрі "Львівський Палац мистецтв" (вул. Коперника, 17). Вартість квитка на одну особу – 15 грн, на групу від 4 осіб – 10 грн/особа.

Ну а поціновувачів кіно цього тижня запрошують на фантастичний триллер “Теорема Зеро”. Події фільму розгортаються в антиутопічному світі, де вчинки кожної людини на видноті, а рекламні салогани та яскраві сітілайти тримають людей під постійним контролем.


Читайте також:
23 Липня, 2014 21:36
Ирина Нам удалось второй раз попасть с Ромой в это удивительное место.
Девушки волонтеры очень любезные, запомнили Рому,были рады снова увидеть его на выставке, занимались с ним и приглашали нас приехать ещё. Девушки волонтеры занимаются с каждым ребенком, при этом не мешая самостоятельному развитию детей. Удивительное место. Спасибо организаторам и всем, кто каждый день дарит чудеса детям !
[***]s://[***].youtube.com/watch?v=L-i2Xd24u7M
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!