Куди звертатись у Львові, якщо немає світла

26389 0
З настанням осені актуалізувалось питання вимкнення світла. Через негоду або пошкоджені мережі в оселях львів'ян часто зникало світло, крім того, цьогоріч мешканців міста попереджають і про можливі планові відключення. Куди звертатись, якщо у Вас зникло світло або ж Ви маєте інші запитання до "Львівобленерго".
Фото: elektrycznie.com.pl

Фото: elektrycznie.com.pl

Якщо у Вас виникли проблеми чи питання, пов’язані з електропостачанням, слід звертатись:

  • у кол-центр ПАТ "Львівобленерго", який працює цілодобово. Телефонуйте за номером 0-800-50-15-68 Телефонні дзвінки безкоштовні.
  • інформаційно-консультаційний центр ПАТ "Львівобленерго" за номерами (032) 239-21-26; (032) 239-21-29; (032) 239-24-58;
  • надішліть свій запит на електронну адресу: [email protected];
  • прийти безпосередньо за адресою:  79016, м. Львів, вул. Шевченка, 1. Графік роботи Інформаційно-консультаційного центру: понеділок-четвер з 8 до 17 год., п’ятниця — з 8:00 до 16:00, перерва з 12:00 до 13:00.

Якщо у Вас виникли спірні питання чи ситуації, пов’язані з діяльністю ПАТ "Львівобленерго", звертайтесь у письмовій формі до Комісії інформаційно-консультаційного центру, до складу якої входять представники:

  • відділу Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних  послуг у Львівській області;
  • Державної інспекції енергетичного нагляду за режимами споживання електричної і теплової енергії у Львівській області;
  • ПАТ "Львівобленерго".

Письмові звернення до Комісії надсилайте на поштову адресу ПАТ "Львівобленерго": 79052, м. Львів, вул. Сяйво, 10.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!