Квитки на потяги Укрзалізниці знову можна повернути онлайн

3018 0
Квитки можна повернути через сайт, його мобільну версію і мобільний додаток.
Фото: dniprograd.org

Фото: dniprograd.org

«Укрзалізниця» відновлює онлайн-повернення квитків. Про це повідомляє прес-служба підприємства.

Операції повернення квитків відновлять сьогодні, 15 січня, о 16:00. Повернути квитки можна буде через сайт «Укрзалізниці», його мобільну версію та мобільний додаток.

Нагадаємо, що з 15 грудня минулого року «Укрзалізниця» тимчасово заборонила повертати квитки онлайн. Таким чином підприємство хотіло уникнути зловживань із квитками та штучного дефіциту в період новорічно-різдвяних свят. Щоб повернути квиток, його потрібно було здавати безпосередньо в залізничних касах.

Читайте також: Укрзалізниця запускає новий потяг Бахмут – Львів

Окрім цього, «Укрзалізниця» провела фаховий аналіз, який виявив, що переважна кількість квитків викуповується через інтернет у перші хвилини відкриття продажу, а потім значна їх частина повертається в продаж перед відправленням поїзда. Такі дані демонструють, що квитки оптом викуповуються для їх подальшого перепродажу. Вжиті заходи щодо обмеження повернення квитків через інтернет мали на меті забезпечити надходження у вільний продаж місць для реального пасажира.

Читайте також: «Укрзалізниця»  додала нові функції при купівлі квитків з мобільного

Зазначимо, що «Укрзалізниця» запровадила функцію повернення квитків через інтернет у липні 2013 року. Послуга доступна лише тим пасажирам, котрі придбали електронні квитки. Кошти за квиток автоматично перераховують на картку, якою пасажир оплачував купівлю квитка. Можливість повернення проїзних документів на сайті «Укрзалізниці» припиняється за 1 годину до відправлення поїзда з початкової станції.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!