Львівська обласна лікарня отримала сучасний реанімобіль для новонароджених. Відео

3047 0
Реанімобіль обладнаний надсучасним медичним устаткуванням, що дозволяє безпечно перевозити новонароджених високого перинатального ризику.
фото: прес-служба ЛОДА

фото: прес-служба ЛОДА

30 березня відділення інтенсивної терапії новонароджених Львівської обласної клінічної лікарні отримало реанімобіль з сучасним обладнанням для перевезення дітей, народжених передчасно, інформує прес-служба ЛОДА.

«Машина має спеціальний інкубатор, де перебуватиме дитина, є апарат штучного дихання, монітор, який відстежує щохвилинно життєві функції новонародженого, валіза із необхідним обладнанням для термінової допомоги, інфузіомат, що подає усі необхідні ліки. Також автомобіль має звукоізоляцію, машина дозволяє транспортувати дітей, яким потрібно надати допомогу у стаціонарі третього рівня, це діти вагою від 500 грам при народженні», – розповіла завідуюча відділом інтенсивної терапії недоношених новонароджених Львівської обласної клінічної лікарні Зоряна Салабай.

Автомобіль закупила компанія «Віннер Груп Україна». Як повідомив голова правління компанії Петро Рондяк, це не останній їхній подарунок для лікарні – другу швидку обіцяють передати у червні. В.о генерального директора Львівської клінічної лікарні Михайло Гичка зазначив, що, окрім реанімобілів, компанія має намір провести ремонт неонатологічного корпусу та закупити сучасне обладнання.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!