Львівський центр екстреної допомоги придбає швидку в «Електрону»

2678 0
Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф замовив у заводу «ЕлектронМаш» ПАТ «Концерн-Електрон» автомобіль швидкої медичної допомоги з медичним обладнанням за ₴985 тис. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».
фото: elmash.electron.ua

фото: elmash.electron.ua

Закупівлю здійснили за неконкурентною переговорною процедурою, оскільки перед тим двічі відміняли відкриті торги. Із документації попередніх тендерів відомо, що медики насправді хотіли придбати 2 автомобіля швидкої допомоги типу «В» роком виготовлення не раніше 2014 року.

Медичний салон автомобіля має бути обладнаний ношами, вакуумним матрацом для використання на воді та на землі, системою стаціонарного постачання кисню, пристроями для іммобілізації, оксиметром, дефибрілятором, устаткованням для ін’єкцій та вливань, апаратом штучної вентиляції легень та іншим.

«ЕлектронМаш» повинен доставити «швидку» медикам до кінця року. Нагадаємо, нещодавно цей же завод продав КП «Адміністративно-технічне управління» автомобіль швидкої медичної допомоги типу В за ₴750 тис.

Джерело: zaxid.net.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!