Львів’ян кличуть допомогти вулиці Курбаса

2840 1
Вулиця Курбаса знову потребує уваги львів’ян. Після рясних дощів, що пролилися на місто минулими тижнями, ґрунт довкола дерев помітно просів й необхідно спільними зусиллями виправити ситуацію.
фото: ekskurs-lviv.com, alex-shutyuk.livejournal.com

фото: ekskurs-lviv.com, alex-shutyuk.livejournal.com

Сьогодні, 3 червня, львів’ян кличуть допомогти повернути вулиці Курбаса привабливий вигляд. Необхідно забрати камінці та агроволокно, припідняти дерева, досипати землю та повернути камінці на місце, підстеливши під нього нове агроволокно, – пише блогер Олександ Шутюк на своїй сторінці в LiveJournal

Читайте також: У Львові облаштовують унікальний простір. 10 фотодоказів

Також потрібно пересунути смітники, котрі важать приблизно 300 кілограм, із кінця вулиці ближче до лавок. «ЛКП «Зелений Львів» привезе землю та надасть кількох робітників, але якщо хтось має можливість та бажання допомогти – ласкаво просимо. Починаємо з 9:00», – пише активіст.

Опублікувала Юлія Сабадишина

 


Читайте також:
3 Червня, 2015 09:28
mag Де бруківка із цієї вулиці? Як із площі Григоренка?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!