Львів’ян кличуть разом прибрати Святоюрську гору

2169 0
Від сьогодні, 6 березня, семінаристи Львівської Духовної Семінарії Святого Духа УГКЦ почнуть прибирати територію Митрополичих садів. Львів’янам пропонують долучитися згодом та разом привести до ладу Святоюрську гору.

Небайдужих львів’ян закликають долучитися та допомогти прибрати прилеглі до храму території. 21 березня планують провести спільну толоку, аби місце, де жив і служив Богу та людям Митрополит Андрей Шептицький, мало належний вигляд та було окрасою нашого міста.

Читайте також: Львів’яни вирішили стерегти дерева у сквері Святого Юра

Читайте також: 4 аргументи за пам’ятник Шептицькому: відповідь противникам проекту

Нагадаємо, раніше БО «Фундація Духовного Відродження» УГКЦ  разом з волонтерами навели лад на засмічених територіях собору Святого Юра та за його межами. Спільними зусиллями вдалося прибрати ті місця, де стояла черга до Нерукотворного образу Христа, –  від брами собору Св. Юра до Головного управління Львівської залізниці, помити площу та сходи перед храмом та за його межами, очистити від сміття паркову зону за територією церкви. Тепер планують прибрати іншу частину Святоюрської гори.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!