Львів’ян похилого віку запрошують на книжковий розпродаж

2001 0
У суботу, 17 жовтня, львівських пенсіонерів запрошують на книжковий розпродаж у межах благодійної акції «Третій вік: задоволення від читання», де вони матимуть змогу купити книги зі знижкою до 40 грн.
Фото: rosadoc.be

Фото: rosadoc.be

Розпродаж відбудеться у книгарні «Книжковий дворик» (вул. Винниченка, 4) з 11:00 до 16:00 год.

Кожен пенсіонер при пред’явленні пенсійного посвідчення отримає знижку в розмірі 20 грн. на одну книжку від ГО «Форум видавців». За ініціативи директорки книгарні Любов Хомчак деякі видавництва надали додаткову знижку 20 грн. на книжку. Отож, пенсіонери зможуть придбати свої книги за доступними цінами (20+20=40 грн; -40 грн на одну книжку).

В розпродажі візьмуть участь більше десяти видавництв: «Апріорі», «Тріада плюс», «Урбіно», «Піраміда», «Аверс», «Літопис», «Астролябія», «Світ», «Срібне слово», «Каменяр» та «Астролябія».

Читайте також: У домі покинутих надій. Як доживають віку самотні львів’яни

Благодійна акція «Третій вік: задоволення від читання» цього року у Львові відбулась вже вчетверте під час «Форуму видавців».

Як і в минулі роки, це велика соціальна кампанія, спрямована на задоволення інтелектуальних потреб старшого покоління, соціалізацію пенсіонерів, їх залучення до культурних активностей та спілкування, а також популяризацію позитивного ставлення до старості та толерантності до літніх людей у суспільстві.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!