Львів'ян просять допомогти майстрам на бронетанковому заводі

4229 0
Щоб звільнити кваліфікованих працівників бронетанкового заводу від зайвої роботи у Львові формують бригади добровольців, які працюватимуть на підприємстві як некваліфіковані пробітники.
Фото: Facebook-група "Допомога військовим підприємствам Львова"

Фото: Facebook-група "Допомога військовим підприємствам Львова"

Волонтери потрібні для того, щоб переносити деталі, розбирати мотори, чистити колеса, фарбувати, розповів tvoemisto.tv координатор ініціативи Василь Івандівка. Щоб стати волонтером потрібно заповнити анкету, після чого з охочими сконтактуються організатори.З собою потрібно мати рукавиці та змінний робочий одяг, а також паспорт, оскільки завод є напівзакритим військовим об`єктом.

Наразі більше потрібні чоловіки, проте для жінок робота теж знайдеться, зазначив Василь Івандівка.
Період роботи: третя зміна (16:30-18:30). Тривалість роботи: 2-3 год.

Читайте також: На бронетанковому заводі волонтери допомагають ремонтувати техніку

За слова координатора ініціативи, волонтери працювали на заводі вже 4 рази. За цей час допомогти зголосилися понад 100 осіб. Деякі приходили на підприємство по 2-3 рази.

Контактний телефон: 093 723 98 82 – Василь.

Ініціатива «Допомога підприємствам Львова» у Facebook.

Фото: Facebook-група "Допомога військовим підприємствам Львова"


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!