Львів’ян просять здати кров для 20-річної дівчини

5238 0
20-річна Ірина Гундюк терміново потребує донорської крові будь-якої групи. Львів’ян просять не залишатися байдужими до чужої біди та відгукнутися.
фото: facebook

фото: facebook

20-річна Ірина Гундюк потрапила до лікарні та під час операції втратила понад два літри крові. Дівчині необхідна  донорська кров будь-якої групи. Друзі та рідні Ірини просять львів’ян відгукнутися й допомогти.

Ірина – майбутній культуролог, навчається на четвертому курсі факультету культури і мистецтв у Франковому університеті. Як для неї, так і для її близьких ця ситуація стала несподіванкою та випробуванням.

Читайте також: Як стати донором крові. 10 порад

Завтра, 21 серпня, кров можна здавати від 9 до 10 години ранку в лікарні швидкої допомоги за адресою: вулиця Миколайчука, 9. Необхідно мати з собою паспорт, перед тим нічого не їсти й не бути хворим на інфекційні захворювання.

Щодо годин прийому крові в наступні дні, варто спершу сконтактувати із хлопцем Ірини 067-917-11-53 (Максим) та уточнити години.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!