Львів’ян закликають долучитися до благодійного ярмарку

2756 0
2 серпня у Парку культури та відпочинку ім. Богдана Хмельницького відбудеться благодійний ярмарок виробів ручної роботи «Добро своїми руками». Організатори збиратимуть кошти на дороговартісне лікування 17-річної Анастасії Крупик, – повідомляє сайт ЛМР.
фото: vk.com

фото: vk.com

Мета ярмарку – зібрати кошти на лікування дівчинки Насті Крупик, яке проходить в Ізраїлі (діагноз – неходжкінська Т-клітинна лімфобластна лімфома). Для лікування Анастатсії необхідна непідйомна для її матері сума – 100 000 доларів США.

"Наша команда – звичайні студенти, які вирішили, що допомагати потрібно з креативністю. Ми не хотіли просто іти і збирати кошти, тому і придумали благодійну хендмейд-ярмарку. Там людина купує щось для себе, тим самим вона долучається до порятунку життя" – розповіла для tvoemisto.tv організатор ярмарки Анна Іжик.

Організатори зазначають, що на ярмарку можна буде придбати вироби ручної роботи львівських майстрів. Також буде можливість потрапити на майстер-клас з виготовлення листівок, записників та прикрас, а також на майстер-клас з йоги. Також на вас чекають розваги з собаками Хаскі, танці, вільні обійми та перегляд фільму в парку.

Благодійний ярмарок розпочнеться о 12 годині. Детальніше можна дізнатися на сторінці зустрічі у соціальній мережі Вконтакті.

Кошти на лікування Анастасії можна перераховувати на картку ПриватБанку 4149 4978 4334 7057. Мати – Світлана Іванівна Мельник. Контакти: тел.: 0978641378, Анна, ел. пошта – [email protected]

Підготував Володимир Домбровський


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!