«Новорічний салют». В Україні оголосили збір на 220 млн грн, щоб придбати дрони для ЗСУ

678 0
За внески передбачається розіграш призів.
Умовне фото

Умовне фото

У межах операції «Єдність 2: Новорічний салют», фандрейзингова платформа United24, фонд «Повернись живим» і monobank 13 грудня оголосили збір 220 мільйонів гривень. На зібрані кошти планують придбати 3 тисячі FPV-дронів з тепловізійною камерою та 2 тисячі – з денною камерою. Про це йдеться у повідомленні United24.

«У новорічній версії проекту разом із фондом «Повернись живим» та monobank збираємо 220 000 000 гривень. На них купуємо 3 000 FPV-дронів з тепловізійною камерою та 2 000 з денною камерою. Додайте до цього 5000 кумулятивних та уламково-фугасних снарядів – і вийде справжній феєрверк! Усі бойові «пташки» полетять виконувати завдання у найгарячіші точки на лінії фронту», – йдеться у повідомленні.

За внески передбачається розіграш призів.

Фонд «Повернись живим» розіграє три частини 122-мм гільз, які використали у Бахмуті та Ягідному на Донеччині, та пʼять брендованих календарів на 2024 рік;

За внесок від 100 гривень United24 розіграє прапор, який побував на вершині Евересту, з підписом президента Зеленського, 50 браслетів «Азовсталь. Символ незламності» з підписами командирів «Азова», 100 пачок солі «Міць. Українська кам'яна», 100 карток monobank platinum з дворічним обслуговуванням. А за донат від 1000 гривень – квартиру у будь-якому місті України від мережі мультимаркетів «Аврора».

«Влаштуємо окупантам єдиний салют, який сподобається українцям», – зазначив міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров.

Банка збору: https://send.monobank.ua/jar/6aQiRAr1Ng

Антоніна Костик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!