Львів’ян запрошують долучатися до озеленення міста. Інтерактивна мапа

2261 0
На сайті міської ради розмістили мапу з даними щодо потреб в озелененні міста.
фото: alex-shutyuk.livejournal.com

фото: alex-shutyuk.livejournal.com

Незабаром у Львові стартує осіння висадка дерев та кущів. Відділ екології та природних ресурсів департаменту містобудування Львівської міської ради просить львів’ян допомогти у створенні нових зелених насаджень, передає прес-служба ЛМР.

«Зауважимо, що зелені насадження в місті виконують не лише естетичну роль, вони забезпечують очищення повітря, створюють бажану у літню спеку тінь, забезпечують водорегулюючу та киснеутворюючу функції. Оскільки потреба в створенні та оновленні зелених насаджень у місті є постійною, допомога та підтримка меценатів є дуже важливою. Отож, закликаємо всіх небайдужих мешканців, громадських активістів, підприємців, долучитися до озеленення нашого міста», — повідомили у відділі екології ЛМР.

Читайте також: Дерева у двориках та ліани на будинках. Як озеленити Львів

Нагадаємо, що раніше на сайті ЛМР з’явилася карта з даними щодо потреб в озелененні. На карті позначені місця висадки дерев або кущів, породи саджанців та їхню кількість, характеристики. Львів'яни можуть відслідковувати інформацію про потреби в озелененні певної міської ділянки та самостійно взяти участь у висадженні дерев чи кущів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!