Львів’ян запрошують на лекцію Генрі Марша. Де подивитись

3038 0
Нейрохірург та письменник говоритиме про штучний інтелект.
Фото: Сергей Старостенко

Фото: Сергей Старостенко

Завтра,1 лютого, у Центрі Шептицького УКУ у Львові британський нейрохірург Генрі Марш читатиме лекцію про штучний інтелект. Про це повідомляють організатори.

Він говоритиме про те, чи можуть розумні машини замінити людську расу, як за допомогою штучного інтелекту пояснити, як працює мозок людини і чи правда те, що наш мозок влаштований так само, як комп’ютер. Лекція буде англійською мовою.

Читайте також: Генрі Марш у Львові: Що мені найбільше імпонує в українцях? Ваша впертість

Генрі Марш – випускник Оксфордського університету, кавалер Ордену Британської імперії, відомий лікар та автор двох бестселерів «Про життя, смерть і нейрохірургію» та «Ні сонце, ані смерть».

Лекція розпочнеться о 18:00 у великій залі Центру Шептицького (вул. Стрийська, 29а). Для тих, хто не зможе відвідати її, Tvoemisto.tv вестиме пряму трансляцію на сторінці у Facebook та на сайті.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!