Львів’ян запрошують на «Пісні бабці Стефи» від Соломії Чубай. Детальніше

2551 0
23 грудня в FESTRepublic Соломія Чубай та гурт Jalapita в сучасному виконанні співатимуть колядки та щедрівки. Кошти, виручені від продажу квитків, будуть спрямовані на благодійність.

«Пісні бабці Стефи» – це колядки, щедрівки, веснянки, колискові, заспівані її внучкою Соломією Чубай. Це добре відомі і зовсім нові пісні в сучасному, крутому аранжуванні (гурт Jalapita і гості – Володимир Бедзвін, віолончель, та гурт «Rockoko»).

«Пісні бабці Стефи» є в якомусь сенсі продовженням проекту «Колискові для Олекси» і теж спрямований на підтримку дітей з особливими потребами. В рамках цього проекту Соломія Чубай та її команда співпрацює з ООН та Google, психологами з США, Швецарії та інших країн, інфомуючи та свторюючи необхідні передумови для навчання та інклюзії. За кошти зібрані в рамках проектів «Пісні бабці Стефи» та «Колискові для Олекси» буде закуплено розвиткові матеріали для центрів, які підтримують дітей з аутизмом, для інтернатів, де живуть та навчаються діти з аутизмом.

Коли і де?

23 грудня о 18:00 FestRepublic (Старознесенська, 24-26).

Квитки онлайн – за посиланнням.

Партнерська публікація

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!