Львів’ян запрошують на виставку робіт художниці з обмеженими можливостями

2170 0
18 червня, о 14:00 у Національному музеї імені Андрея Шептицького (просп. Свободи, 20) відбудеться відкриття виставки робіт художниці та графіка Уляни Слюсар «Мій внутрішній Львів».
фото: lviv-redcross.at.ua

фото: lviv-redcross.at.ua

«Доля подарувала жінці чудовий дар творити і водночас обмежила фізичними можливостями. Незважаючи на те, що пані Уляна практично прикута до ліжка та інвалідного візка, вона не перестає марити мистецтвом, дарувати його іншим, надихати і стимулювати подібних собі не втрачати бажання жити і розвиватися», – зазначають організатори виставки.

Читайте також: У Львові встановлять Ратушу, яку зможуть «бачити» люди із вадами зору

Уляна Слюсар володіє різними графічними техніками: ліноритом, рисунком пером, рапідографом, сериграфією. Більшість її робіт присвячені Львову. Її графіка та гобелени зберігаються у музеях України, Польщі, Чехії, Франції, Бельгії, Швеції, Ізраїлю, Канади, США, Аргентини, Австралії, у приватних колекціях. Захід «Мій внутрішній Львів» присвячено до 60-річчя художниці.

Читайте також: Через АТО інвалідів стає більше. Чи відкритий до них Львів?

Головними гостями заходу стануть діти з обмеженими можливостями, які побачивши результат кропіткої натхненної роботи Уляни Слюсар, зможуть переконатися, що фізичні вади не є перепоною на шляху досягнення мети. 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!