Львів’ян запрошують на виставку таємних кодів та символів

2219 0
29 січня о 18:00 годині у Першій Львівській Медіатеці відбудеться виставка «Ловця таємних кодів» Микити Сторожкова під назвою «Таємничість символів». Львів’ян запрошують поближче познайомитися із графікою та особисто поспілкуватися із художником.
фото: artukraine.com.ua

фото: artukraine.com.ua

«Микита Сторожков — незвичайний український митець. У свої 33 роки він малює загадкові символи-коди, схожі на древнє письмо. Першу роботу Микита створив 7 років тому. Полотнами для малюнків стали власна кімната і стіни дачного будинку. Серія зошитів, в яких зображені ієрогліфи, з’явилася під впливом вивчення східних культур. У них вбачаються мовні прасимволи Азії, Африки та Індії, шрифти автор створює самостійно. Наразі художник не обмежує свою творчість лише символами. У роботах Сторожкова можна знайти і віддзеркалення військової техніки, і побутових приладь та механізмів Леонардо Да Вінчі», – зазначають організатори.

Деталі:
Виставка діятиме з 29 січня по 19 лютого 2016 року з 11:00 до 21:00.
Субота – вихідний.
Неділя – 11.00 до 18.00 год.
Вхід вільний.
Відкриття виставки 
— у понеділок 29 січня о 18:00 год.
Перша Львівська Медіатека (вул. Мулярська 2а).

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!