Політична реклама

Львів'янам роз'яснили розмір пільг за користування електроенергією

1442 0
Управління соціального захисту Львівської міської ради роз’яснює норми користуванням пільгами за спожиту електроенергію.

Пільга надається відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 01.08.1996 року № 879 «Про встановлення норм користування житлово-комунальними послугами громадянами, які мають пільги щодо їх оплати» в межах таких норм, інформує прес-служба Львівської міськради.

·         у міських населених пунктах в будинках (крім будинків, які обладнано стаціонарними електричними плитами та електроопалювальними установками),  – у розмірі 75 кВт. год на сім`ю з однієї-двох осіб на місяць, у тому числі якщо обидва члени сім`ї мають право на знижку, і додатково 15 кВт. год на кожного іншого члена сім`ї, а також осіб, які не належать до членів сім`ї пільговика, але зареєстровані і проживають у зазначеному житловому приміщенні (будинку) і мають право на знижку плати, але не більш як 150 кВт. год. на місяць крім будинків,

·         у міських населених пунктах у будинках, які обладнано стаціонарними електричними плитами,— у розмірі 100 кВт. год на сім`ю з однієї-двох осіб на місяць, у тому числі якщо обидва члени сім`ї мають право на знижку, і додатково 25 кВт. год на кожного іншого члена сім`ї, а також осіб, які не належать до членів сім`ї пільговика, але зареєстровані і проживають у зазначеному житловому приміщенні (будинку) і мають право на знижку плати, але не більш як 200 кВт. год на місяць.

·         у сільських і міських населених пунктах у будинках, обладнаних електроопалювальними установками,— 28 кВт. год на 1 кв. метр опалюваної площі на місяць в опалювальний період з розрахунку 21 кв.  метр  опалюваної  площі  на  кожну  особу,  яка постійно  проживає у житловому приміщенні (будинку) і має право на знижку плати,  та додатково 10,5 кв. метра на сім'ю, але не більше загального  розміру  опалюваної  площі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!