Львів’яни здобули дві «бронзи» на міжнародному турнірі з карате

1379 0
З чотирьох львівських каратистів двоє здобули бронзові медалі.
Станіслав Горуна і Діана Шостак/Фото:НОК

Станіслав Горуна і Діана Шостак/Фото:НОК

Львів’яни Станіслав Горуна та Діана Шостак здобули бронзові медалі на Karate 1 Premier League 2022 в ОАЕ. Про це повідомили в НОК України у Львівській області. 

Турнір проходив у Фуджейрі і завершився сьогодні, 20 лютого. З чотирьох львівських каратистів двоє здобули бронзові медалі, а інші зупинилися за крок від подіуму.

Читайте також: Український спортсмен увійшов до фіналу Олімпіади

Бронзовий призер ХХХІІ Олімпіади у Токіо Станіслав Горуна показав свій клас, перемігши у «бронзову фіналі» з рахунком 5:4 бельгійця Махаудена, а Діана Шостак у матчі за «бронзу» виграла у росіянки Анни Родіної - 1:0. Інші львівські каратистки, бронзові призерки ЧС 2021 року, Катерина Крива і Галина Мельник втратили свої шанси здобути бронзові медалі на турнірі в ОАЕ.

Нагадаємо, що українець Олександр Абраменко завоював срібну медаль у лижній акробатиці на Олімпійських іграх у Пекіні. Це була перша медаль для України на цих Іграх. Стрибок Абраменка оцінили у 116,5 бала. Фінал із лижної акробатики проходив у два етапи. Під час першого – змагалися 12 спортсменів, які мали по два стрибки.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!