Як львів’яни зустріли Новий рік у Парку культури. Фото

7120 0
У Новорічну ніч у Львові у Парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького відбулася Перша Новорічна вечірка. Усі охочі мали змогу провести старий та зустріти 2016-й рік разом. Пропонуємо подивитись, як це було.
фото: Євгена Кравса

фото: Євгена Кравса

Вечірка зібрала львів’ян та гостей міста. Організатори за прикладом європейських країн підготували насичену розважальну програму. Під час дійства працюв ярмарок зі смаколиками, показували найкращі моменти з новорічних фільмів, святковими композиціями розважали діджеї.

«Головною ж атракцією свята стало 3D-мапінг-шоу на арці при центральному вході у парк. Адміністрація парку підготувала багато атракцій, які не залежатимуть від погодних умов, адже напередодні трохи снігу намели за допомогою спецмашини. У програму увійшли фаєр-шоу у стилі «Gatsby», покази новорічних фільмів, катання на упряжках в хаскі, ярмарок, запальна музика, конкурси з цінними подарунками та багато неймовірних сюрпризів»,  – ділиться враженнями на facebook-сторінці Євгеній Кравс.

            Фото Євгена Кравса

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!