На другому гаражному розпродажі у Львові для вояків зібрали 15 тис. грн

1887 0
У Львові вдруге пройшов гаражний розпродаж, виручені кошти з якого буде витрачено на потреби бійців у зоні АТО. На ньому зібрали 15 тис. грн.

У суботу, 30 серпня, у Львові у Палаці Мистецтв відбувся гаражний розпродаж різноманітних речей, які принесли львів’яни – іграшки, картини, повідомляє Zaxid.net.

Організатор заходу Ігор Спринський розповів, що на всі кошти, які виручили вчора, буде закуплена амуніція та спорядження, які передадуть 80-ій аеромобільній бригаді, 24 механізованій бригаді, а також спецбатальйонам «Львів» та «Дніпро-1».

«Вчора ми зібрали понад 15 тис. грн. Це більше, ніж на першому гаражному розпродажі включно з аукціоном. На цей раз ми зробили акцент на атракції для дітей: була стрільба по мішенях, солодка вата, майстер-класи з ліплення глечиків та багато іншого. А дорослі могли позмагатись в шахи з гросмейстерами», – розповів він.

На попередньому гаражному розпродажі, який було проведено зусиллями активістів ГФ «Рабів до раю не пускають» 8 серпня, вдалось зібрати 17 841 грн. Всі кошти втратили на закупівлю амуніції та спеціальних пристроїв для військових у зоні АТО. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!