Львівських поліцейських, які звільнили заручників у психлікарні, нагородили годинниками

2881 0
Шестеро поліцейських отримали винагороди за мужність.
Фото: ЛОДА

Фото: ЛОДА

7 липня перший заступник голови Львівської ОДА Ростислав Замлинський нагородив поліціянтів, які проявили героїзм та мужність під час звільнення заручників у психіатричній лікарні, що на вулиці Кульпарківській. Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

«Хотів би подякувати тим правоохоронцям, які оперативно спрацювали і виконали свої функціональні обов’язки на належному рівні. Дякую, що ви є і що Ви забезпечили правопорядок», – зазначив він.

Читайте також: Суд покарав умовними термінами осіб, які створили мережу борделів у Львові та Харкові

За сумлінне виконання службових обов'язків, високий професіоналізм та особисту мужність і відвагу, виявлені під час усунення загрози для життя і здоров'я людей, годинниками нагороджені: Станіслав Гетьман, Назар Олех, Володимир Смолинець, Богдан Гадомський, Юрій Тиравський та Роман Бліхарський.

Нагадаємо, 4-го серпня, один з пацієнтів Львівської обласної психіатричної лікарні заблокував в одному з приміщень медзакладу понад 70 осіб і почав погрожувати, що завдасть їм фізичної шкоди.

30-річний житель Львова завдав поранень осколком віконного скла 10 особам.  Коли поліцейські прибули на місце події після 19:00, то почули крики про допомогу, відтак командир батальйону Роман Бліхарський прийняв рішення про штурм.

30-річному чоловікові, який взяв у заручники понад 70 хворих в обласній психіатричній лікарні на Кульпарківській у Львові і поранив 10 із них, оголошено підозру в замаху на вбивство.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!