Київ

Кияни просять відремонтувати психіатричну лікарню імені Павлова, де проходять реабілітацію військові

1032 0
Збір підписів триватиме до 12 години 19 травня.
Фото: Антуан д

Фото: Антуан д'Агата

На сайті електронних петицій Київської міськради триває збір підписів із вимогою відремонтувати Київську міську психіатричну лікарню імені І. П. Павлова, де проходять реабілітацію військові Збройних сил України. Сьогодні останній день, коли можна підтримати петицію, яку підписали вже 5620 людей.

Авторка петиції Катерина Власенко закликає зробити необхідний ремонт приміщень, збільшити кількість місць, а також облаштувати спорт зали, бібліотеки та інші місця для реабілітації хворих.

Нагадаємо, раніше The New York Times опублікувало репортаж із Київської психіатричної лікарні. У червні минулого року у "Павлівці" відкрили тимчасове відділення для військових на 40 ліжок, але за шість тижнів їхня кількість зросла до 100. Лікування зазвичай триває три-чотири тижні, потім солдати повертаються до своїх частин для огляду медичною комісією.

Нагадаємо, кияни нещодавно підтримали петицію про демонтаж Пушкіна на Шулявці та петицію про заборону будівництва у Києві нових розв'язок. Наразі вони перебувають на розгляді Київради.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!