Львівський підрядник привласнив понад пів мільйона гривень на реконструкції сміттєзвалища

1279 0
Йому вдалося заволодіти коштами місцевого бюджету на суму понад 500 тисяч грн
фото: соцмережі

фото: соцмережі

Директор фірми-підрядника привласнив понад пів мільйона гривень на реконструкції сміттєзвалища у Червоноградському районі на Львівщині. 29-річному очільнику одного з підприємств Львова за заволодіння бюджетними коштами повідомили про підозру.

Як інформують у пресслужбі Львівської обласної прокуратури, у грудні 2017 року керівник підприємства-підрядника, яке виконувало аварійно-відновлювальні роботи на полігоні ТПВ (реконструкція сміттєзвалища) у Великих Мостах (Червоноградський район), вносив в акти приймання виконаних робіт завідомо неправдиву інформацію, зокрема, щодо обсягу робіт, які фактично не виконали.

Читайте також: У мережі з'явився сайт з університетами, де беруть хабарі

Таким чином йому вдалося заволодіти коштами місцевого бюджету на суму понад 500 тисяч грн. Наразі правоохоронцям вдалося зібрати достатньо доказів причетності фігуранта до вчинення цих кримінальних правопорушень для того, аби повідомити йому про підозру. Слідчі дії наразі тривають, зокрема встановлюють інших осіб, причетних до розкрадання бюджетних коштів, вирішують питання про обрання запобіжного заходу.

Додамо, що максимальне покарання, передбачене санкціями статей, від 7 до 12 років позбавлення волі з обмеженням права обіймати певні посади чи займатись певною діяльністю на строк до 3 років з конфіскацією майна.
 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!