На площі Міцкевича у Львові запрацював платний паркінг

2080 0
У центрі Львова на площі Міцкевича облаштували платний паркінг на 26 автомобілів. З п’ятниці, 1 серпня, на площі запрацював паркомат.
Фото: tvoemisto.tv

Фото: tvoemisto.tv

Година стоянки тепер коштує 4 грн, повідомляє Zaxid.net.

У червні ЛКП «Львівавтодор» виграло конкурс на розміщення паркомату на пл. Міцкевича, розповів начальник підприємства Олег Береза. За словами чиновника, після оплати парковки водій отримує чек, на якому зазначено початковий та кінцевий час зупинки авто, а також сума, яку він заплатив. Цей чек водії повинні прикріпляти до лобового скла автівки.

«Щоб уникнути зловживань, на місці працює паркувальник, який все перевіряє. Також він нагадує людям, які заплатили менше, ніж стоять, що потрібно доплатити», – зауважив чиновник.

Також він додав, що такі паркомати поставлять також на вул. Саксаганського, просп. Шевченка, вул. Словацького, вул. Гнатюка, вул. Коперника та на вул. Театральній і Лесі Українки. За підрахунками комунальників, це близько 300 паркувальних місць.

Нагадаємо, у Львові з червня 2013 року на вул. Валовій запрацювала перша платна стоянка на 78 місць.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!