На Тракті Глинянському у Львові демонтували МАФ, де продавали алкоголь

2529 0
Ухвала депутатів ЛМР від грудня 2019 року дозволяє без рішення суду примусово демонтувати кіоски, де продають алкоголь.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

На вулиці Тракт Глинянський, 147а у Львові знесли МАФ. Про це повідомили в пресслужбі ЛМР.

Читайте також: У Львові зачинили скандальний МАФ на Левандівці

Демонтаж виконали працівники Личаківської районної адміністрації. За словами заступника міського голови з містобудування Любомира Зубача, МАФ став першим демонтованим на виконання ухвали про знесення кіосків, де продають алкоголь, що прийняли наприкінці грудня торік.

Ця ухвала дозволяє без рішення суду примусово демонтувати кіоски, де продають алкоголь. Ці МАФи вилучили з переліку тимчасових споруд, яким дозволили займатися підприємницькою діяльністю на території Львова. Також до оновленого переліку не внесли ті кіоски, площі яких займають більшу площу, ніж дозволено.

Читайте також: Упродовж місяця у Львові обстежать усі МАФи

Нагадаємо, що наприкінці січня на площі Двірцевій демонтували незаконний МАФ. Суд зобов’язав власника привести земельну ділянку до попереднього вигляду.

Фото ЛМР

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!