Політична реклама

Наступного року на ЗНО не буде нових предметів

1664 0
Під час зовнішнього незалежного оцінювання в 2014 році вступники до вищих навчальних закладів матимуть можливість складати ЗНО з 11 навчальних предметів, таких самих, як і цьогоріч.

Про це повідомляє Департамент освіти і науки Львівської ОДА.

Зокрема, наказом Міносвіти затверджено ЗНО з української мови і літератури, історії України, всесвітньої історії, математики, біології, географії, фізики, хімії, російської мови, світової літератури та однієї з іноземних мов (за вибором): англійської, німецької, французької або іспанської.

Кожен зареєстрований учасник зможе скласти тести зовнішнього оцінювання не більше як із чотирьох зазначених навчальних предметів.

Тестові зошити з історії України, всесвітньої історії, математики, біології, географії, фізики, хімії, за бажанням абітурієнта, будуть перекладені кримськотатарською, молдовською, польською, російською, румунською, угорською мовами; світової літератури – російською мовою. Крім того, Львівський регіональний центр оцінювання якості освіти запрошує використовувати для підготовки до ЗНО 2014 свій сайт, де розміщені тестові завдання зовнішнього незалежного оцінювання попередніх років.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!