Новий нічний клуб у Львові – «Лялька» №2?

10369 1
Сьогодні увечері у Львові відкриють новий нічний клуб "Ринок зброї. Під Арсеналом" club . Він діятиме в підвалі музею Арсенал. Тут обіцяють крутити музику для розумної аудиторії та неофіційно називають клуб новою «Лялькою» (відомий культовий клуб у Львові, зараз не працює).

«В мене в житті був єдиний клуб. Він називався «Лялька». Якось завжди думав, що саме такий має бути клуб. Де не лише танці, а й правильні люди і цінності, за які цей клуб бореться. Але «Лялька» закінчилась, напевно, так треба було. І я в клуби не ходжу досі… Ми вже зробили безліч акцій, концертів і всякого шоу-бізнесу, але все воно не тягнуло на клуб. Так от – ми робимо свій клуб! Розумію, що, може, не на часі, але вже так є і життя триває. Це не «Лялька», – пише у себе на Fаcebook співвласник мережі концептуальних ресторанів «Холдинг емоцій «!Фест» Юрій Назарук.

Зазначимо, досі тут уже проходило кілька вечірок, проте офіційно заклад відкриють сьогодні.

Новий клуб, з його слів, це простір «з великою барною стійкою, з нічним життям, з живими концертами, презентаціями, різними подіями і танцями».

«Такий собі драйвовий конструктор. Єдине, за що ми обіцяємо – це те, що цей простір буде з цінностями, за які ми боротимемось! Музичний формат: 25% – українське, 50% – рок-н-рол і 25% – інше. Люди – свої і приїжджі, але нормальні», – додає ресторатор.

Прес-секретар «!Фесту» Христина Тузяк додає: «Щочетверга тут будуть різні івенти, у п’ятницю і суботу – музика. Наразі клуб працюватиме 4 вечори на тиждень. Запрошуємо студентські та громадські організації проводити у нас вечірки. Але, звісно ж, вони мають бути у нашому форматі».

Вдень у цьому ж приміщенні працює гастрономічний заклад – «Ринок зброї». Після закінчення роботи ринку приміщення повністю переформатовується під нічний клуб, який працюватиме з 21:00 до 4 ранку.

«Концепція незвична, бо це не клуб і не постійно діючий заклад. Це – трансформер. Ця штука працюватиме з четверга по неділю в режимі бар-станція, а технічне обладнання буде достатнім для того, щоб робити ще 1-2 більш масштабні концерти на місяць. Це буде заклад, де комфортно почуватиметься людина у 20, 40 і 50 років», – розповідає бренд-консультант проекту, ді-джей та ведучий радіо «Аристократи» Влад Фісун.

Щодо того, що вкладається у поняття «розумна музика», – Влад пояснює: це та музика, яка допомагає інтелігентній людині добре почуватись: «Є люди у яких є певний культурний досвід, який стосується як музики, так і всього іншого. Це якась у доброму сенсі слова «вкусовщина», яку ми й маємо адаптувати. Це музика від 50-х років і до сьогодення. У нас немає жорсткої прив’язаності до певного стилю, але є моменти, які просто не можуть бути використані у цьому закладі, бо вони є маргінальними – наприклад, російська попса, grindcore, trap».

Нагадаємо, раніше у Львові в підвалі лялькового театру багато років діяв клуб «Лялька». Це було місце зустрічей митців та хіпі, а також виступів місцевих рок-гуртів.


Читайте також:
1 Грудня, 2014 14:14
Slayer Тю. А в Ляльці грайндкор був!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!