Перші чотири львівські заклади попередили про порушення часу роботи на карантині

2800 0
Якщо надалі у цих закладах фіксуватимуть порушення, комісія складе протокол та заборонить їх роботу.
Фото: Степан Грицюк

Фото: Степан Грицюк

Міська комісія з питань ТЕБ і НС попередила чотири львівські заклади про порушення часу роботи. Про це повідомили в ЛМР.

Зокрема, за рішенням області, заклади у Львові тепер мають працювати до 22:00 і не пізніше. Перших порушників вирішили не штрафувати, а попередити.

Йдеться про заклади «Правда», площа Ринок, 32), бар «Гребуче ябко» (вул. Староєврейська, 20), Café Rooms (вул. Староєврейська, 22) та директору ресторану Bar Mushly (площа Ринок, 35).

«Це правильне рішення – дати їм попередження, а вже наступного разу буде не попередження, а рішення комісії про закриття. Вони повинні нести відповідальність. Всі мають дотримуватись карантину», – каже міський голова Андрій Садовий.

Якщо надалі у цих закладах фіксуватимуть порушення, комісія складе протокол та заборонить їх роботу.

Додамо, що головний санлікар Віктор Ляшко пояснив обмеження часу роботи кафе та ресторанів тим, що нові обмеження не дадуть працювати нічним клубам. 

Нагадаємо, карантин у Львові для кафе, барів і ресторанів послабили 24 червня. Тоді дозволили працювати залам ресторанів та кафе за умови, якщо у приміщенні буде не більше 10 людей. Також у ресторани можна ходити лише у масках, а на вході відвідувачам мають вимірювати температуру.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!