Підготовка міста до зливи та оновлення комендантської години. Головні підсумки дня у Києві

753 0
Дайджест новин за 9 серпня.
Фото: Київська міська рада

Фото: Київська міська рада

Як працюватимуть школи під час повітряної тривоги 

Київська міська військова адміністрація озвучила алгоритм реагування на сигнал «Повітряна тривога» в школах міста. Він включає ряд попередніх заходів для вчителів. Детальніше про заходи читайте на сайті Tvoemisto.tv за посиланням

Скорочення тривалості комендантської години

Кияни просять скоротити комендантську годину, щоб довше їздив громадський транспорт. Відповідну петицію зареєстрували на сайті Київської міської ради. Її автори пропонують, щоб комендантська година тривала не з 23:00 до 05:00, як зараз, а з 01:00 до 05:00. Наразі петиція набрала менше 2 тисяч підписів з 6000 необхідних для її розгляду. 

Оборудка із вивезення російського скла під видом польського 

Київська митниця викрила оборудку з ввезення 86 тонн російського скла під виглядом польського. За даними Державної митної служби, чотири партії товару з листового скла надійшли з Європи на адресу київського підприємства. За наданими митниці документами товар нібито вироблено у Польщі, про що свідчило маркування на ньому. Однак під час митного огляду виявилось, що попереднє маркування видалили, а зазначений польський виробник ці товари не виробляв. 

Пункт медичної допомоги у ЦНАП

У Центрі надання адміністративних послуг Шевченківського району (бульвар Шевченка, 26/4) розпочав роботу пункт медичної допомоги. Там люди можуть отримати консультацію лікаря, виміряти тиск і рівень цукру в крові на безплатній основі. 

Підготовка міста до негоди

У Києві триває посилена робота перед дощами. Як повідомляють у «Київавтодор», міські гідрослужби в кожному районі очищають зливостоки. Напередодні прогнозованих опадів комунальники розпочали роботу в посиленому режимі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!