Ракетні атаки рф та екстрені відключення світла. Головні події дня у Києві

578 0
Дайджест новин за 15 листопада.
КИЇВ. ФОТО: КМДА

КИЇВ. ФОТО: КМДА

Ракетні атаки росії

У Києві 15 листопада пролунали звуки вибухів. У Печерському районі внаслідок ракетних атак росії є влучання у житлові будинки. Також падіння уламків зафіксували в Оболонському районі – влучили у закинуті будівлі. Внаслідок ракетної атаки загинула людина. 

Крім того, у Київській області внаслідок ракетної атаки рф пошкоджено 10 будинків. 

Також через безпекову ситуацію заклади освіти Київській області до кінця тижня працюватимуть у дистанційному режимі.

Екстрені відключення світла

В Києві запровадили екстрені відключення світла. У столиці без світла попередньо залишилась щонайменше половина клієнтів.

Дерусифікація 

У додатку «Київ Цифровий» завершилось опитування щодо доцільності повернення історичних назв 32 об’єктам міського підпорядкування, яке тривало з 4 до 13 листопада. Було отримано майже 400 тисяч голосів. Зокрема, вулиці Царика планують повернути історичну назву Іподромний провулок, площі Перемоги – назву Галицька, а провулок Герцена планують перейменувати на честь історичної місцевості – Бабин Яр.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!