«Робимо все для порятунку людей». Зеленський збирав силовиків щодо Маріуполя

1864 0
Президент наголосив, що деалі зараз не можуть бути публічними.
Фото: ОПУ

Фото: ОПУ

Президент Володимир Зеленський заявив, що влада робить все для порятунку блокадного Маріуполя та усіх людей. які там залишаються. Щодо цього питання у п’ятницю 15 квітня відбулася важлива зустріч з керівниками силового блоку держави. Про це глава держави повідомив у своєму відеозверненні.  

Читайте також: «Це помста. Вони бачили, як добре ми живемо». Депутатка про Маріуполь

Зокрема, на зустрічі були присутні головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний, начальник Генерального штабу Сергій Шаптала, керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов, командувач Національної гвардії Юрій Лебідь, міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, керівник Служби безпеки України Іван Баканов, керівник Офісу президента Андрій Єрмак, секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов та голова української делегації на переговорах з РФ Давид Арахамія.

«Головна тема – це Маріуполь. Деталі зараз не можуть бути публічними. Але робимо все для порятунку наших людей», – наголосив президент.

Зеленський також додав, що завдання номер один – це прискорення миру, і наші Збройні Сили виконують його блискуче. Військовослужбовці зупиняють атаки ворога. Ідуть в контрнаступи, навіть «закошмарили російську звичайну авіацію», через що росіяни повинні застосовувати стратегічні далекобійні літаки.

Читайте також: «Питання в тому, коли». Німеччина готова підтримати нафтове ембарго росії

Успіхи на полі бою мають посилювати чергові санкції. Йдеться про шостий пакет санкцій проти рф, який повинен містити нафтове ембарго росії. Над проєктом пакету зараз працює Єврокомісія.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!