Ще у трьох мешканців Львівщини підтвердили коронавірус

4841 0
Троє людей померли.
Фото: РБК Україна

Фото: РБК Україна

На Львівщині підтвердили ще три випадки захворювання на Covid-19. Про це з посиланням на головну епідеміологиню Львівщини повідомили у пресслужбі ЛОДА.

Читайте також: Наш захист понад усе. Український лікар у Німеччині про те, як уберегтися від коронавірусу

Загалом у області зафіксували 64 випадки захворювання на коронавірус, із них троє померли, троє вилікувались. Ще 10 осіб лікуються у відділенні інтенсивної терапії.

Крім цього, на Львівщині з підозрою на коронавірусну інфекцію звернулося ще 16 осіб. Пацієнти з Пустомитівського, Яроворівського районів та Львова. На лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні перебувають 85 осіб. На самоізоляції – ще 393 людей. Стан більшості хворих – середньої важкості. У 13-ти пацієнтів стан важкий. Ще двоє підключені до апарату ШВЛ. Наразі на Львівщині на коронавірус перевіряють 103 людей.

Читайте також: Львів’ян просять не виходити на вулицю на вихідні

Нагадаємо, на Львівщині 11 медиків інфікувалися коронавірусом, тож львів’ян просять повідомляти медиків швидкої про можливі симптоми коронавірусу, аби ті відправляли на виклик спеціально обладнані бригади.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!