Слюсарі, вчителі, соціальні працівники. ЗСУ взяли в полон військових із Росії

2236 0
Кремлівська влада їх насильно мобілізувала до армії та холоднокровно відправила вперед як гарматне м’ясо.
Фото: Скрін з відео

Фото: Скрін з відео

Українські захисники взяли в полон представників збройних формувань Росії. Ними виявилися мешканці окупованих територій жителі, серед яких слюсарі, вчителі, соціальні працівники. Про це повідомляє прес-центр операції Об'єднаних сил (ООС).

Читайте також: «Бандерівці краще ставляться, ніж наші». Відео зі свідченням полоненого окупанта

«Усіх їх кремлівська влада насильно мобілізувала до своєї армії та холоднокровно відправила вперед як гарматне м’ясо», – йдеться у повідомленні.

За словами одного з полонених, він прийшов на військові збори і звідти його відправили воювати проти України. Чоловік зізнався, що про це все не знав.

Нагадаємо, що українські захисники взяли в полон також бійця з російських військ, який, як виявилося, є громадянином Бурятії, який нібито їхав в Україну на навчання. У полон до українських силовиків потрапили також загарбники, які здалися після того, як їхню колону розгромили під Запоріжжям.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!