Політична реклама

Сьогодні львів'яни прибиратимуть місто

1236 0
Громадянський сектор Львова організовує генеральне прибирання територій довкола захоплених споруд правоохоронних органів.

Зокрема, львів'ян скликають на толоку на проспект Шевченка до обласної прокуратури. Прибирання планують розпочати о 12.00 годині.

“Приходьте із власним інвентарем: шуфлі, відра, рукавички та приходьте у робочому одязі. Координатор акції - Микола 097 820 10 28”, - йдеться у повідомленні на офіційній сторінці Євромайдану Львів у Facebook.

Також лунала інформація про те, що у цей же час буде толока біля головного управління МВС у Львівській області, що нас площі Генерала Григоренка, 3.

Нагадаємо, що у ніч з 18 на 19 лютого у Львові захопили низку управлінь - МВС, СБУ, Галицький райвідділ міліції. Пізніше цей перелік зріс.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!