Сьогодні останній день, щоб перевірити себе у списку виборців. Як це зробити?

2304 0
До парламентських виборів 2014 року, які пройдуть 26 жовтня, українці можуть перевірити себе у списках виборців. Сьогодні, 20 жовтня, останні день, коли можна звернутися з такою метою до відділів адміністрування Державного реєстру виборців.
Фото: abus.com

Фото: abus.com

Адреси відділів у Львові та у Львівській області.

Також перевірити себе у списках виборців можна он-лайн в «Особистому кабінеті виборця».

Якщо вас немає у виборчому списку або дані про вас є неточними чи неповними, необхідно подати заяву до виборчкому не пізніше, як за 5 днів до дня виборів (до 20 жовтня 2014 р. включно). Заяву мають розглянути впродовж одного дня, інформує ГМ ОПОРА. Приклади заяв.

Якщо ви не скористалися можливістю подати заяву про включення себе до списку виборців або внесення до нього уточнень шляхом подання заяви до ДВК або відділу ведення Державного реєстру виборців, то не пізніше як за 2 дні до дня виборів ( 23жовтня 2014 р. включно) ви можете подати позов у до місцевого загального суду в порядку адміністративного судочинства (ст. 173 Кодексу адміністративного судочинства України). При цьому судовий збір не сплачується.

Читайте також: Як голосуватимуть переселенці?


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!